شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

وعده عراق به پرداخت بدهی گازی ایران

وزیر برق عراق در دیدار سفیر جدید ایران در بغداد، وعده پرداخت قریب الوقوع بدهی گازی ایران را داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 24
کد خبر: ۱۳۵۱۸۵

به گزارش راهبردمعاصر، بغداد وعده داد که بدهی مربوط به واردات گاز از ایران را به زودی پرداخت خواهد کرد.

وزارت برق عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: «عادل کریم» وزیر برق عراق در مقر وزارت برق در بغداد با «محمد کاظم آل صادق»، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق دیدار و درباره محور‌های متعدد و مهمی شامل بهسازی میادین گازی، مساله بدهی‌های عراق بابت واردات گاز از ایران و گسترش قرارداد‌های فنی میان دو کشور رایزنی کرد.

سفیر ایران در این دیدار اظهار داشت: ما در ایران تجربیات متعددی درباره بیابان‌زایی و شن‌های روان داریم و می‌توانیم برای حل این مشکلات کمک کنیم.

وی گفت: از زمان آغاز به کارم به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق به دیدار با وزیر برق برای بررسی مساله انرژی اهتمام داشته‌ام و مقامات ارشد ایرانی نیز به اهتمام به موضوع خدمت به عراق تصریح دارند. ما امضای قرارداد‌های مشترک بین دو کشور را زیر نظر داشتیم و سفارت ایران در بغداد با شما در همه مسائل مرتبط با انرژی از جمله نگهداری ژنراتور‌ها و همکاری جدی در همه زمینه‌ها تعامل خواهد کرد.

از سویی دیگر وزیر برق عراق از این طرح ایران به طور ویژه استقبال کرد و درباره روابط حسنه بین دو کشور، دیدار‌های متقابل با وزرای نفت و انرژی ایران و دعوت وزارت برق از دو وزیر برای سفر به بغداد و بررسی منافع مشترک سخن گفت.

عادل کریم با اشاره به نیاز کنونی به گاز ایران و لزوم پایبندی به تعهداتی که در قرارداد‌های امضا شده بین دو کشور آمده است، درباره پرداخت‌های بدهی‌های گازی ایران گفت: ما از درک ایران در قبال دشواری‌های کنونی وزارت برق عراق کمال تشکر را داریم و به زودی بدهی ایران را پرداخت خواهیم کرد.

دو طرف همچنین به بررسی عملکرد شرکت‌های ایرانی عامل در عراق پرداختند.

وزیر برق عراق ابراز امیدواری کرد که ماموریت سفیر جدید ایران در عراق، بارقه خیری برای روابط مثبت دو کشور باشد.

وی ابراز امیدواری کرد که تحریم‌های ایران برداشته شود و رفاه و سعادت برای دو طرف محقق گردد. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر